Continu Kantoor

Het Excellent Pakket in 5 stappen

Het Excellent Pakket in 5 stappen
STAP 1

Opstellen voorraadplan

In gezamenlijk overleg inventariseren wij de behoeften van de klant en stellen een voorraadplan op voor het kernassortiment. We werken met een voorraadkast. De kast komt op een centrale plaats te staan. In de kast worden alle kantoorbenodigdheden opgeslagen en bijgehouden. Het kernassortiment is een groep producten die je als basis binnen handbereik altijd op voorraad wilt hebben.

STAP 2

Inrichten voorraadkast(en)

Op basis van dit voorraadplan richten wij de voorraadkasten opnieuw in en vullen die met de kantoorbenodigdheden. Indien aanwezig wordt er gebruik gemaakt van bestaande kasten. Kasten kunnen ook door ons worden geleverd. Het interieur van de kast of kasten wordt door Continu Kantoor verzorgd en bestaat onder andere uit magazijnladen, bakjes, labels etc.

STAP 3

Aanvullen van de voorraad

Door gebruik te maken van moderne scantechnieken, komen wij de voorraad periodiek controleren en aanvullen. Wij komen iedere twee of vier weken op een vaste dag en op een vast tijdstip. Al het afvalmateriaal nemen wij gelijk mee. Geen zorgen meer over verpakkingsmateriaal, lege batterijen, lege toners en cartridges. Uiteraard zorgen wij voor een duurzame verwijdering van dit afval.

STAP 4

Maandelijkse facturatie

De voorraad kantoorbenodigdheden blijft altijd geordend en overzichtelijk. Bovendien hou je volledige controle door gedetailleerde afname-overzichten op de maandelijkse factuur.

STAP 5

Evaluatie

Periodiek evalueren wij het concept met de klant en gezamenlijk worden verbeterpunten opgesteld.

Bel ons gerust om een afspraak te maken. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 078 – 642 85 92. Ook kun je een mail sturen naar info@continukantoor.nl