Continu Kantoor

Wat zijn de voordelen?

scannen kast excellent pakket

Wat zijn de voordelen?

Altijd voldoende voorraad

Misgrijpen is er niet meer bij waardoor arbeidsprocessen vlotter verlopen. Je hebt altijd voldoende, maar zeker niet teveel voorraad.

Gemak

Niemand hoeft zich m.b.t. tot het kernassortiment meer bezig te houden met het bestellen van artikelen. Ook het ontvangen, uitpakken en intern distribueren behoort tot het verleden.

Inzicht in verbruik

Per kast kan er op ieder gewenst moment een overzicht worden opgevraagd over het verbruik per artikel in aantallen én in geld uitgedrukt. Zo kun je altijd een vinger aan de pols houden.

Kostenbesparing

Studenten van de Hogere Economische School (HES Rotterdam) hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de besparingen. Uit het rapport komt naar voren dat een besparing van 55% mogelijk is.

MVO

Naast ons aanbod van een zeer ruim assortiment milieuvriendelijke producten, bundelen wij tevens de orderstroom, wat zal leiden tot minder leveringen, dus minder verkeer met als gevolg een vermindering van CO2-uitstoot.

Overzichtelijk

De voorraad kantoorbenodigdheden en huishoudelijke producten blijft altijd overzichtelijk door een slimme en logische kastindeling. Bovendien word je verbruik overzichtelijk vermeld op de maandelijkste verzamelfactuur.

Tijdbesparing

Medewerkers hoeven geen kostbare tijd meer te besteden aan het plaatsen, in ontvangst nemen, controleren, intern distribueren en betalen van bestellingen maar kunnen zich concentreren op hun kernactiviteiten.

WIST JE DAT…

Bedrijven gemiddeld tussen de 8 a 9 uur per maand kwijt zijn aan het inkoopproces van kantoorbenodigdheden?

Er hoge verborgen kosten aan de inkoop van kantoorartikelen verbonden zijn?

Bedrijven die gebruikmaken van het Excellent Pakket hier nog maar gemiddeld 2 a 3 uur mee bezig zijn?

En dus een flinke kostenbesparing kunnen realiseren?