Continu Kantoor

Continu Kantoor levert bedrukte notitieboekje voor jouw bedrijf in Hendrik Ido Ambacht

Continu Kantoor levert bedrukte notitieboekje voor jouw bedrijf in Hendrik Ido Ambacht

Gifts & Premiums is de relatiegeschenken webshop van Continu Kantoor alles voor je kantoor in Alphen aan den Rijn. Wij leveren alle soorten bedrukte notitieboekjes. Van balpen tot notitieboekje en van petje tot sporttas, wij leveren alles wat bedrukt / gepersonaliseerd kan worden met je bedrijfsnaam, logo en/of slogan. Bedrukken van notitieboekjes verzorgen wij voor onze klanten al 25 jaar. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland. Dus ook bij jouw bedrijf in Hendrik Ido Ambacht!

Continu Kantoor staat bekend om het geven van een deskundig advies over het bedrukken, graveren of borduren van relatiegeschenken, give-aways, premiums en promotie-artikelen. Wil je een bedrukte notitieboekje, maar weet je niet precies hoe je dit aanpakt? Dan ben je bij Continu Kantoor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn en we adviseren je graag over hoe notitieboekjes het beste kunnen worden gepersonaliseerd. Heb je vragen over notitieboekjes of over het personaliseren van een notitieboekje? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze experts!

Wil je zeker weten of de door jou uitgekozen notitieboekje kan worden bedrukt? Neem dan contact met ons op. Wil je de door jou gewenste notitieboekjes direct bestellen? Ga dan naar onze relatiegeschenken webshop. Ook de bedrukking kan je in onze webshop regelen.

Continu Kantoor biedt de meeste keus in bedrukte notitieboekjes in de regio. Bovendien zorgen wij er voor dat je je bedrukte notitieboekje snel geleverd krijgt in Hendrik Ido Ambacht. Informeer naar de levertijd.

De voordelen van kopen van bedrukte notitieboekjes bij Continu Kantoor.

Continu kantoor ontzorgt bedrijven. Onze slogan is: alles voor je kantoor. Wij zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt. Wij leveren behalve bedrukte notitieboekjes, ook kantoorartikelen, een zeer uitgebreid assortiment facilitaire artikelen en kerstpakketten. Ook kunnen we de verzending van de bedrukte notitieboekjes voor je verzorgen. Bijvoorbeeld naar de huisadressen van medewerkers en/of relaties.

Advies over personaliseren van notitieboekjes?

Continu Kantoor alles voor je kantoor heeft een uitgebreid assortiment relatiegeschenken en kan alle technieken van personaliseren voor je verzorgen. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de beste oplossing voor het personaliseren van een notitieboekje met jouw logo of payoff. Wij denken graag met je mee. Behalve notitieboekjes bestaat ons assortiment uit duizenden andere relatiegeschenken.

Een groot deel van ons assortiment vind je in onze webshop. Kijk daar voor een eerste impressie van ons assortiment relatiegeschenken, je vind daar ook notitieboekje. Wij werken met heel veel specialistische leveranciers en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Koop je notitieboekjes bij Continu Kantoor alles voor je kantoor  Bestel bedrukte notitieboekjes online!