Continu Kantoor

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat zijn de voordelen van drukwerk bestellen bij Continu Kantoor?

  Hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen, Jouw drukwerk altijd als maatwerk gedrukt, Persoonlijk contact, GRATIS overstapservice: geen kosten voor opmaak en drukplaten voor briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, Heldere prijsopbouw – geen verborgen kosten en 100% Klanttevredenheidsgarantie.

 • Kunnen wij meubilair bekijken in de showroom?

  Meubilair kan op afspraak worden bekeken in onze showroom. Natuurlijk is ons assortiment veel groter dan wij kunnen laten zien, maar in overleg kunnen we wat u zoekt ook laten zien in de showroom van de fabrikant. Bij grotere projecten kunnen we ook een (thuis)werkplek plaatsen bij het bedrijf om de medewerkers te informeren en te betrekken bij de te maken keuzes.

 • Aan welke eisen moet een goede (thuis)werkplek voldoen?

  Wanneer je wat langer achter de computer werkt is het belangrijk om de beschikking te hebben over een goede bureaustoel en een in hoogte instelbaar bureau. Immers: wanneer deze middelen niet goed zijn, heeft dat een negatief effect op de zithouding. Een slechte zithouding kan op zijn beurt weer leiden tot allerlei fysieke klachten. Alle eisen die aan de (thuis)werkplek worden gesteld zijn terug te vinden in de Arbonormen. Ook voor de plaatsing van de thuiswerkplek zijn normen opgesteld.

 • Welke ergonomische hulpmiddelen zijn er voor werken achter de PC of laptop?

  Werk je met een laptop? Dan heb je een losse monitor of een laptopstandaard nodig om je scherm op de juiste hoogte te brengen. Tevens moet dit gecombineerd worden met een los toetsenbord en een losse muis. Als je veel documenten overtypt dan is ook een concepthouder noodzakelijk

  Klik hier: https://www.fritschkantoorkompleet.nl/ict-en-digitaal/

 • Waar moet ik op letten bij aankoop van een multifunctional?

  Afhankelijk van het doel van uw machine kunt u kiezen voor een multifunctional met een laserprinter of een inkjetprinter. laserprinter zijn duurder in aanschaf, maar per afdruk uiteindelijk goedkoper. Print je veel en ook in kleur? Dan adviseert Fritsch om te kiezen voor een multifunctional met laserprinter. Voor kleinschalig (thuis)kantoorgebruik is een inkjet-multifunctional een goede keuze.