Continu Kantoor

Zoek je een grossier van kantoorproducten in Rotterdam?

Zoek je een grossier van kantoorproducten in Rotterdam?

Continu Kantoor alles voor je kantoor is een grossier van kantoorproducten. Wij zijn gevestigd in Alblasserdam en Alphen aan den Rijn en leveren aan bedrijven in Rotterdam. Wij leveren alle benodigdheden voor op en rond de (thuis)werkplek en zijn gespecialiseerd in de verkoop van kantoorproducten. Van balpen tot paperclips en van koffie tot printpapier, wij leveren alles voor je kantoor. Dit doen wij al 25 jaar. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland, dus ook in Rotterdam.

Als grossier van kantoorproducten staan wij bekend om het geven van een deskundig advies over kantoorproducten. Wil je hulp bij het uitzoeken van de juiste kantoorproducten? Dan ben je bij Continu Kantoor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, dit is dichtbij Rotterdam. Of neem contact met ons op. Heb je vragen over kantoorproducten voor jezelf of voor de medewerkers van je bedrijf in Rotterdam? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze experts!

Wil je zeker weten of de door jou uitgekozen kantoorproducten de beste keuze is voor jouw werkplek in Rotterdam? Neem ook dan contact met ons op. Wil je de door jou gewenste kantoorproducten direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Ook voor het online kopen van kantoorproducten is Continu Kantoor de grossier van kantoorproducten in de regio en jouw beste keus. Wij zorgen er voor dat je je kantoorproducten snel geleverd krijgt in Rotterdam

Voordelen voor bedrijven in Rotterdam van kopen van kantoorproducten bij Continu Kantoor
Continu Kantoor levert alles voor je kantoor in Rotterdam. Wij zorgen er voor dat op kantoor alles op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve kantoorproducten, ook complete (thuis)werkplekken in Rotterdam, maar daarnaast ontzorgen we je ook doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen. Daarnaast kan je ook de verzending van je post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Advies over kantoorproducten
Continu Kantoor heeft een uitgebreid assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij denken graag met je mee. Behalve kantoorproducten bestaat ons assortiment uit andere kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Een groot deel van ons assortiment kantoorproducten vind je in onze webshop. Kijk hier voor een eerste impressie van ons assortiment kantoorproducten. Wij werken met heel veel specialistische fabrikanten en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Koop je kantoorproducten bij More-Office allesvoorjekantoor.nl  Hier bestel je kantoorproducten online!