Continu Kantoor

Zoek je een kantoorboekhandel die facilitaire artikelen verkoopt in Rotterdam?

Zoek je een kantoorboekhandel die facilitaire artikelen verkoopt in Rotterdam?

Continu Kantoor alles voor je kantoor is een kantoorboekhandel die facilitaire artikelen verkoopt. Wij zijn gevestigd in Alblasserdam en Alphen aan den Rijn en leveren aan bedrijven in Rotterdam. Wij leveren alle benodigdheden voor op en rond de (thuis)werkplek en zijn gespecialiseerd in de verkoop van facilitaire artikelen. Van balpen tot paperclips en van koffie tot printpapier, wij leveren alles voor je kantoor. Dit doen wij al 25 jaar. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland, dus ook in Rotterdam.

Als kantoorboekhandel die facilitaire artikelen verkoopt staan wij bekend om het geven van een deskundig advies over facilitaire artikelen. Wil je hulp bij het uitzoeken van de juiste facilitaire artikelen? Dan ben je bij Continu Kantoor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, dit is dichtbij Rotterdam. Of neem contact met ons op. Heb je vragen over facilitaire artikelen voor jezelf of voor de medewerkers van je bedrijf in Rotterdam? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze experts!

Wil je zeker weten of de door jou uitgekozen facilitaire artikelen de beste keuze is voor jouw werkplek in Rotterdam? Neem ook dan contact met ons op. Wil je de door jou gewenste facilitaire artikelen direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Ook voor het online kopen van facilitaire artikelen is Continu Kantoor de kantoorboekhandel die facilitaire artikelen verkoopt in de regio en jouw beste keus. Wij zorgen er voor dat je je facilitaire artikelen snel geleverd krijgt in Rotterdam

Voordelen voor bedrijven in Rotterdam van kopen van facilitaire artikelen bij Continu Kantoor
Continu Kantoor levert alles voor je kantoor in Rotterdam. Wij zorgen er voor dat op kantoor alles op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve facilitaire artikelen, ook complete (thuis)werkplekken in Rotterdam, maar daarnaast ontzorgen we je ook doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen. Daarnaast kan je ook de verzending van je post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Advies over facilitaire artikelen
Continu Kantoor heeft een uitgebreid assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij denken graag met je mee. Behalve facilitaire artikelen bestaat ons assortiment uit andere kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Een groot deel van ons assortiment facilitaire artikelen vind je in onze webshop. Kijk hier voor een eerste impressie van ons assortiment facilitaire artikelen. Wij werken met heel veel specialistische fabrikanten en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Koop je facilitaire artikelen bij More-Office allesvoorjekantoor.nl  Hier bestel je facilitaire artikelen online!