Continu Kantoor

Zoek je een kantoorboekhandel die papierwaren verkoopt in Alblasserdam?

Zoek je een kantoorboekhandel die papierwaren verkoopt in Alblasserdam?

Continu Kantoor alles voor je kantoor is een kantoorboekhandel die papierwaren verkoopt. Wij zijn gevestigd in Alblasserdam en Alphen aan den Rijn en leveren aan bedrijven in Alblasserdam. Wij leveren alle benodigdheden voor op en rond de (thuis)werkplek en zijn gespecialiseerd in de verkoop van papierwaren. Van balpen tot paperclips en van koffie tot printpapier, wij leveren alles voor je kantoor. Dit doen wij al 25 jaar. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland, dus ook in Alblasserdam.

Als kantoorboekhandel die papierwaren verkoopt staan wij bekend om het geven van een deskundig advies over papierwaren. Wil je hulp bij het uitzoeken van de juiste papierwaren? Dan ben je bij Continu Kantoor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, dit is dichtbij Alblasserdam. Of neem contact met ons op. Heb je vragen over papierwaren voor jezelf of voor de medewerkers van je bedrijf in Alblasserdam? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze experts!

Wil je zeker weten of de door jou uitgekozen papierwaren de beste keuze is voor jouw werkplek in Alblasserdam? Neem ook dan contact met ons op. Wil je de door jou gewenste papierwaren direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Ook voor het online kopen van papierwaren is Continu Kantoor de kantoorboekhandel die papierwaren verkoopt in de regio en jouw beste keus. Wij zorgen er voor dat je je papierwaren snel geleverd krijgt in Alblasserdam

Voordelen voor bedrijven in Alblasserdam van kopen van papierwaren bij Continu Kantoor
Continu Kantoor levert alles voor je kantoor in Alblasserdam. Wij zorgen er voor dat op kantoor alles op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve papierwaren, ook complete (thuis)werkplekken in Alblasserdam, maar daarnaast ontzorgen we je ook doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen. Daarnaast kan je ook de verzending van je post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Advies over papierwaren
Continu Kantoor heeft een uitgebreid assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij denken graag met je mee. Behalve papierwaren bestaat ons assortiment uit andere kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Een groot deel van ons assortiment papierwaren vind je in onze webshop. Kijk hier voor een eerste impressie van ons assortiment papierwaren. Wij werken met heel veel specialistische fabrikanten en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Koop je papierwaren bij More-Office allesvoorjekantoor.nl  Hier bestel je papierwaren online!