Continu Kantoor

Zoek je een leverancier van kantoorspullen in Alblasserdam?

Zoek je een leverancier van kantoorspullen in Alblasserdam?

Continu Kantoor alles voor je kantoor is een leverancier van kantoorspullen. Wij zijn gevestigd in Alblasserdam en Alphen aan den Rijn en leveren aan bedrijven in Alblasserdam. Wij leveren alle benodigdheden voor op en rond de (thuis)werkplek en zijn gespecialiseerd in de verkoop van kantoorspullen. Van balpen tot paperclips en van koffie tot printpapier, wij leveren alles voor je kantoor. Dit doen wij al 25 jaar. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland, dus ook in Alblasserdam.

Als leverancier van kantoorspullen staan wij bekend om het geven van een deskundig advies over kantoorspullen. Wil je hulp bij het uitzoeken van de juiste kantoorspullen? Dan ben je bij Continu Kantoor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, dit is dichtbij Alblasserdam. Of neem contact met ons op. Heb je vragen over kantoorspullen voor jezelf of voor de medewerkers van je bedrijf in Alblasserdam? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze experts!

Wil je zeker weten of de door jou uitgekozen kantoorspullen de beste keuze is voor jouw werkplek in Alblasserdam? Neem ook dan contact met ons op. Wil je de door jou gewenste kantoorspullen direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Ook voor het online kopen van kantoorspullen is Continu Kantoor de leverancier van kantoorspullen in de regio en jouw beste keus. Wij zorgen er voor dat je je kantoorspullen snel geleverd krijgt in Alblasserdam

Voordelen voor bedrijven in Alblasserdam van kopen van kantoorspullen bij Continu Kantoor
Continu Kantoor levert alles voor je kantoor in Alblasserdam. Wij zorgen er voor dat op kantoor alles op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve kantoorspullen, ook complete (thuis)werkplekken in Alblasserdam, maar daarnaast ontzorgen we je ook doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen. Daarnaast kan je ook de verzending van je post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Advies over kantoorspullen
Continu Kantoor heeft een uitgebreid assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij denken graag met je mee. Behalve kantoorspullen bestaat ons assortiment uit andere kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Een groot deel van ons assortiment kantoorspullen vind je in onze webshop. Kijk hier voor een eerste impressie van ons assortiment kantoorspullen. Wij werken met heel veel specialistische fabrikanten en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Koop je kantoorspullen bij More-Office allesvoorjekantoor.nl  Hier bestel je kantoorspullen online!