Continu Kantoor

Zoek je een online kopen van verzendmiddelen in Rotterdam?

Zoek je een online kopen van verzendmiddelen in Rotterdam?

Continu Kantoor alles voor je kantoor is een online kopen van verzendmiddelen. Wij zijn gevestigd in Alblasserdam en Alphen aan den Rijn en leveren aan bedrijven in Rotterdam. Wij leveren alle benodigdheden voor op en rond de (thuis)werkplek en zijn gespecialiseerd in de verkoop van verzendmiddelen. Van balpen tot paperclips en van koffie tot printpapier, wij leveren alles voor je kantoor. Dit doen wij al 25 jaar. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland, dus ook in Rotterdam.

Als online kopen van verzendmiddelen staan wij bekend om het geven van een deskundig advies over verzendmiddelen. Wil je hulp bij het uitzoeken van de juiste verzendmiddelen? Dan ben je bij Continu Kantoor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, dit is dichtbij Rotterdam. Of neem contact met ons op. Heb je vragen over verzendmiddelen voor jezelf of voor de medewerkers van je bedrijf in Rotterdam? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze experts!

Wil je zeker weten of de door jou uitgekozen verzendmiddelen de beste keuze is voor jouw werkplek in Rotterdam? Neem ook dan contact met ons op. Wil je de door jou gewenste verzendmiddelen direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Ook voor het online kopen van verzendmiddelen is Continu Kantoor de online kopen van verzendmiddelen in de regio en jouw beste keus. Wij zorgen er voor dat je je verzendmiddelen snel geleverd krijgt in Rotterdam

Voordelen voor bedrijven in Rotterdam van kopen van verzendmiddelen bij Continu Kantoor
Continu Kantoor levert alles voor je kantoor in Rotterdam. Wij zorgen er voor dat op kantoor alles op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve verzendmiddelen, ook complete (thuis)werkplekken in Rotterdam, maar daarnaast ontzorgen we je ook doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen. Daarnaast kan je ook de verzending van je post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Advies over verzendmiddelen
Continu Kantoor heeft een uitgebreid assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij denken graag met je mee. Behalve verzendmiddelen bestaat ons assortiment uit andere kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Een groot deel van ons assortiment verzendmiddelen vind je in onze webshop. Kijk hier voor een eerste impressie van ons assortiment verzendmiddelen. Wij werken met heel veel specialistische fabrikanten en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Koop je verzendmiddelen bij More-Office allesvoorjekantoor.nl  Hier bestel je verzendmiddelen online!