Continu Kantoor

Zoek je een webwinkel die kantoorbenodigdheden verkoopt in Rotterdam?

Zoek je een webwinkel die kantoorbenodigdheden verkoopt in Rotterdam?

Continu Kantoor alles voor je kantoor is een webwinkel die kantoorbenodigdheden verkoopt. Wij zijn gevestigd in Alblasserdam en Alphen aan den Rijn en leveren aan bedrijven in Rotterdam. Wij leveren alle benodigdheden voor op en rond de (thuis)werkplek en zijn gespecialiseerd in de verkoop van kantoorbenodigdheden. Van balpen tot paperclips en van koffie tot printpapier, wij leveren alles voor je kantoor. Dit doen wij al 25 jaar. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland, dus ook in Rotterdam.

Als webwinkel die kantoorbenodigdheden verkoopt staan wij bekend om het geven van een deskundig advies over kantoorbenodigdheden. Wil je hulp bij het uitzoeken van de juiste kantoorbenodigdheden? Dan ben je bij Continu Kantoor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, dit is dichtbij Rotterdam. Of neem contact met ons op. Heb je vragen over kantoorbenodigdheden voor jezelf of voor de medewerkers van je bedrijf in Rotterdam? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze experts!

Wil je zeker weten of de door jou uitgekozen kantoorbenodigdheden de beste keuze is voor jouw werkplek in Rotterdam? Neem ook dan contact met ons op. Wil je de door jou gewenste kantoorbenodigdheden direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Ook voor het online kopen van kantoorbenodigdheden is Continu Kantoor de webwinkel die kantoorbenodigdheden verkoopt in de regio en jouw beste keus. Wij zorgen er voor dat je je kantoorbenodigdheden snel geleverd krijgt in Rotterdam

Voordelen voor bedrijven in Rotterdam van kopen van kantoorbenodigdheden bij Continu Kantoor
Continu Kantoor levert alles voor je kantoor in Rotterdam. Wij zorgen er voor dat op kantoor alles op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve kantoorbenodigdheden, ook complete (thuis)werkplekken in Rotterdam, maar daarnaast ontzorgen we je ook doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen. Daarnaast kan je ook de verzending van je post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Advies over kantoorbenodigdheden
Continu Kantoor heeft een uitgebreid assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij denken graag met je mee. Behalve kantoorbenodigdheden bestaat ons assortiment uit andere kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Een groot deel van ons assortiment kantoorbenodigdheden vind je in onze webshop. Kijk hier voor een eerste impressie van ons assortiment kantoorbenodigdheden. Wij werken met heel veel specialistische fabrikanten en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Koop je kantoorbenodigdheden bij More-Office allesvoorjekantoor.nl  Hier bestel je kantoorbenodigdheden online!